Új üzemcsarnok építése

üzemcsarnok

A jövőnk így kezdődik

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a folyamatos fejlesztéseink eredményeképpen elkerülhetetlenné vált, hogy nagyobb telephelyre költözzünk. Gépparkunk bővülése és szakember gárdánk létszámának folyamatos növekedése miatt ugyanis kinőttük jelenlegi gyártó üzemünket.

Egy éves előkészületi és tervezési munkánk után a napokban elkezdődött a földmunka a korábban vásárolt 10 hektáros területünkön, Kecskeméttől nem messze, Ballószögön.

Az általunk megálmodott 3000 m2-es létesítmény – ami egy 2600 m2-es gyártócsarnok, és 400 m2-es kiszolgáló épület – kivitelezési munkái két ütemben fognak megvalósulni.

I. Ütem az üzemcsarnok építésnél:

Az 1300 m2-es gyártócsarnokban elhelyezésre kerülnek a meglévő gépek, de biztos, hogy el fognak itt férni újabb gépeink is, amikor gépparkunk tovább bővül majd. Terveink között szerepel ugyanis szemcseszóró berendezés, és festőkabin beszerzése is.

Emellett nagy előrelépés lesz számunkra az anyagmozgatás felgyorsítása érdekében telepítésre kerülő 10 tonna teherbírású híddaru.

Ezen kívül ebben a fázisban 200 m2 alapterületen helyet kap a gyártás támogatásért felelős irodai részleg is.

Az első ütemben megvalósuló létesítményben 50 szakembernek és 10 műszaki előkészítésért felelős kollégának leszünk képesek európai szintű munkahelyet biztosítani.

A generál kivitelezést az Elő-szer Kft. végzi. A várható befejezés 2024 nyara.

II. Ütem:

Ebben az ütemben a gyártócsarnok újabb bővítésére kerül sor. Az immár 2600 négyzetméterre bővült csarnok mellett az iroda emeletének kialakítását tervezzük, így az további 200 négyzetméter területtel gyarapodik.

A jövőnk már el is kezdődött – azzal a bizonyos első kapavágással, Ballószögön.

üzemcsarnok

További bejegyzések