Autópálya építés – Úton vagyunk mindenhol

autópálya építés

Hogy mit jelent ez?

Országosan már nyáron elkezdődött és azóta is folyamatosan zajlik az autópályák felújítása.

Kivételesen szerencsések vagyunk, hogy részt vehetünk ebben a nagyszabású, komoly munkában – mint acélszerkezet gyártó és szerelő partner.

Milyen feladatokban számítanak ránk?

Az autópálya egy állandóan erős igénybevételnek kitett útszakasz, folyamatos karbantartása ezért nem elhanyagolható. És ez nemcsak magára az útra vonatkozik. A műszaki bejárás során használhatatlannak ítélt acél korlátok, leesés elleni védelmek, zajvédőfalak acélszerkezeteinek leszerelésében, ezek felújításában vagy éppen az új szerkezet gyártásában nagyon fontos a szakértő partnerek segítsége.

Ebben is otthon van a Four4Fly.

A fent felsoroltakon kívül ebben a felújítási projektben az elkészült felújított vagy újra gyártott elemek visszaszerelése is a mi feladataink közé tartozott.

És hogy hol zajlott a munka?

Az ország autópályái közül a Four4Fly csapatát is érintő felújítás az M7-es autópályával kezdődött, mégpedig Nagykanizsa irányából Budapest felé. Ebben az évben a Bagódombi völgyhíd zajvédőfal acélszerkezetét és több kisebb műtárgy egyéb kiegészítő acélszerelvényeit cseréltük le.

Újra biztonságban – az autópályán is.

autópálya építési munkák

További bejegyzések

üzemcsarnok
Új üzemcsarnok építése

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a folyamatos fejlesztéseink eredményeképpen elkerülhetetlenné vált, hogy nagyobb üzemcsarnokba költözzünk.