Amikor rólunk szólnak a hírek – Four4fly média megjelenés

Four4fly-telephelyfejlesztes

Eszközfejlesztés és energiahatékonyság – ez az a két szó, ami a legfontosabb célkitűzésünk volt, és valóság lett az elnyert Európai Uniós pályázati forrás segítségével. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP) keretén belül ugyanis 107,2 millió forint európai uniós feltételesen vissza nem térítendő támogatást nyert el cégünk.

Erről szólt az a sajtótájékoztató, amelyet Németh Levente, a Four4Fly ügyvezető igazgatója tartott a cég telephelyén.

Hogy mi az, ami már ebből a pénzből valósult meg?

   

   • Az eszközpark bővítése, hiszen új eszközöket szereztünk be, többek között lézervágó berendezést, szalagfűrészt, hegesztőasztalt és targoncákat. Tudjuk, hogy a legmagasabb minőségű szolgáltatás megvalósításához elengedhetetlen a magas szintű technológia.

   • Szakmai képzések, melyeken a Four4Fly munkatársai tovább bővítették tudásukat. Ez elengedhetetlen, hiszen a magas szintű technológia mellett a munkatársak naprakész tudása is szükséges a legjobb eredmény eléréséhez.

   • Napelemes rendszert telepítettünk, mellyel nagy mértékben csökkenteni tudjuk az energiára fordított kiadásaikat. Hiszünk abban, hogy a környezettudatosság és a felelős magatartás prioritást kell, hogy kapjon projektjeink megvalósítása során.

  És mi az, ami még folyamatban van?

    

    • Épül az új csarnokunk, amiről már adtunk hírt az oldalon. Ballószögön épül a 2600 négyzetméteres új csarnok, 400 négyzetméter irodai és kiszolgáló területtel együtt, két ütemben.

   Ha belenéznél a sajtótájékoztatóba, itt megtalálod a linket:

   További bejegyzések

   üzemcsarnok
   Új üzemcsarnok építése

   Nagy örömmel jelentjük be, hogy a folyamatos fejlesztéseink eredményeképpen elkerülhetetlenné vált, hogy nagyobb üzemcsarnokba költözzünk.