GINOP – Termelékenység és hatékonyság növelés

Four4fly

admin

A pályázat (GINOP) keretei között a következő eszközök beszerzése valósul meg cégünknél:

Baumann Modell HX 50/12/33 STL oldalvillás targonca: Cégünknek nagy hasznát fogja venni az anyagmozgató berendezésnek. A hatékony és biztonságos munkavégzéshez két területen fogjuk elsősorban használni: amit szállanyagok raktár illetve falhasználás helye közötti anyagmozgatás valamint a ki és bejövő anyagok le illetve felrakodásakor.

1500×3000 mm munkaterületű CNC vezérelt lézervágó berendezés, TGL3015 3KR Pro:. A leggyakrabban használt anyagvastagságokat ezen a berendezésen gyorsabban és hatékonyabban tudjuk vágni nem is beszélve a pontosság nagyságrenddel történő javulásáról. Ez a pontosság pedig új iparágak megcélzását is lehetővé teszi számunkra.

Homlokvillás targonca TFG 435s: A megvásárolni kívánt eszköz 3,5 tonnás teherbírásával kiküszöböli az üzemünk jelenlegi ilyen irányultságú hiányosságát. A garancia/jótállás az ipari standardnak megfelelően 1 év vagy 2000 üzemóra.

Az eszközbeszerzés mellett napelem telepítés és képzés valósul meg a pályázat keretei között. A projekt létrejötte hozzájárul a munkahelyek megtartásához, valamint új munkahelyek teremtéséhez.

További bejegyzések

üzemcsarnok
Új üzemcsarnok építése

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a folyamatos fejlesztéseink eredményeképpen elkerülhetetlenné vált, hogy nagyobb üzemcsarnokba költözzünk.

Acélszerkezetek gyártása

Minden jog fenntartva! 2020 Copyright!