Referenciák

referenciáink

Egyedi térelválasztó elemek

Egyedi tervek és igények alapján készítettünk térelválasztó elemeket, melyek már telepítésre is kerültek egy olasz étteremben.

Jane Jacobs korlát - bécs

Bécs 2014-óta részese a „Jane sétája” nevű kulturális rendezvénynek, aminek apropóján egy a séta során érintett helyszín megújult ahova cégünk gyártotta modern designnal rendelkező teljes korlátrendszert.

Haeckelstrasse tetőtér - bécs

Bécsben a Haeckelstrasse egyik impozáns épülete megújult, ahova cégünk gyártotta a tetőszerkezetet.

Déli összekötő vasúti híd felújítása

A meglévő két, egyvágányos  felszerkezetet elbontják, és helyette három új, egyvágányos felszerkezetet építenek helyére, melynek során a vízelvezetés is megújul.

A képeken a vízelvezetéshez tartozó rozsdamentes (1.4301) víznyelő gyártása látható, erre a célra kialakított üzemegységünkben.

Déli összekötő vasúti híd felújítása

Cégünk gyártotta a Déli összekötő vasúti híd vizsgálókocsi pálya és tartókonzoljait.

M44 gyorsforgalmi út lakitelek - tiszakürt közötti szakasz

B.245 Tisza híd – vizsgálójárda és hozzá tartozó korlát gyártása tűzi- horganyzott kivitelben is Cégünknél készült, a képeken a kész elemek láthatók.

tisza-mederhíd vizsgálójárda

A Four4fly Kft. gyártotta az M4 autópálya Apony – Fegyvernek közötti szakaszon megépülő B1107-es jelű Tisza-mederhíd vizsgálójárdáját, bordás acéllemezét.

A képeken a gyártási folyamat egyes részletei láthatóak. Az első képen az elemek plazmavágása, a második pedig 4m-es 5mm vastag lencsemintás járófelület hajlítása látható.

Reméljük munkáink elnyerte tetszését, és hamarosan Önt is Partnereink között köszönthetjük!

Acélszerkezetek gyártása

Minden jog fenntartva! 2020 Copyright!