Acélszerkezetek gyártása

szolgáltatásaink

Cégünk fő profilja hidak tartószerkezeteinek elkészítése a tervező asztaltól a szerelésig, azonban egyedi, professzionális gépeinknek és munkaerőnknek köszönhetően szívesen vállalunk részfeladatokat, amelyekhez megbízóinknak nem áll rendelkezésre az elvállalt, elkészítésre váró munkáikhoz. Az acéllal való munka(pl.hegesztés, vágás) valódi szakértelmet kíván! A munkatársaink évtizedes tapasztalata a garancia munkáink minőségére.

Profi szerelő csapatunk a műhelyben gyártott szerkezetek összeszerelését nagy szakértelemmel végzi helyszínen is. Legyen szó akár hidak szereléséről, akár csarnokok tartószerkezeteinek összeállításáról, vagy egyéb lakatos tevékenységek elvégzéséről.

Rugalmas együttműködéssel, profi megoldásokkal és gazdaságos kivitelezéssel kiváló partnerei lehetünk önnek és vállalkozásának.

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat acélszerkezetek gyártása, valamint fémmegmunkálás és lakatos tevékenység területén, keressen minket elérhetőségeink egyikén, vagy kérjen ajánlatot.

Acélszerkezetek összeállítása

Korszerű lakatos üzemünkben a legmodernebb eszközökkel (pl. a syrius.hu hegesztőgépei) vállaljuk szerkezeti- és rozsdamentes acélból kialakított egyedi és sorozatban készült termékek, acélszerkezetek gyártását és összeállítását. Hegesztőink magas minőségben képesek aktív védőgázas ívhegesztési és AWI Argon védőgázas ívhegesztési eljárás megvalósítására. A rozsdamentes anyagok megmunkálására egy speciálisan erre a célra elkülönített helységgel rendelkezünk az üzemen belül.

Lángvágás

Cégünk CNC Legas L6020 típusú termikus/plazmavágója lehetővé teszi, hogy 10mm anyagvastagságig plazmavágással, valamint akár 150mm lemezvastagságig termikus vágással is képesek legyünk Partereink kéréseit teljesíteni. Mindezeket a vágásokat 3000mm x 7000mm nagyságrendű felületen, egy termelésirányító szoftver segítségével folyamatosan képes elvégezni.

élhajlítás

A Four4fly Kft egyedi gyártású Baykal APHS 41200 típusú élhajlítógéppel rendelkezik, mellyel 4000mm maximális hosszban tudunk 8mm vastagságig hajlítani. Kisebb hosszban vastagabb alapanyagokkal is boldogulunk, köszönhetően a 200 tonna nyomóerőnek, amivel az élhajlítógép rendelkezik. Szabad kapacitásainkról érdeklődjön elérhetőségeinken.

Lemezvágás

Cégünk olyan hidraulikus billenőgerendás lemezollóval rendelkezik, amely paraméterei a 3060mm vágási hossz és a 8mm maximális vágási kapacitás által szinte minden kérésnek eleget tudunk tenni. Ha ilyen típusú munka elvégzésre van szüksége, keressen minket bizalommal.

Kérjen ajánlatot

    A * jelölt mezők kitöltése kötelező!

    Acélszerkezetek gyártása

    Minden jog fenntartva! 2020 Copyright!