RÓLUNK

cégtörténet

A Four4fly Kft. egy 2019-ben alapított vállalkozás, mely célként tűzte ki a hazai ipar fejlesztését, megbízható beszállítói bázist biztosítva mind a magyarországi, mind a határokon túli megrendelőknek az acélszerkezet gyártás, fémmegmunkálás területén.

Cégünk 3 alappilléren nyugszik. Első és legfontosabb a több, mint 15 év alatt megszerzett szakmai tudásunk. Mi, tulajdonosok már maradandót alkottunk saját szakterületeinken, így van ott kezünk nyoma hazánk lakóépületein, szállodáin, csarnokain, hídjain, közútjain és vasútjain. Második alappillérünk a profi gépparkunk, mellyel biztosítani tudjuk a magas szintű precizitást és a kiváló minőséget az acélszerkezet gyártás és csarnoképítés terén is. Végül, de nem utolsó sorban alappillérünk a képzett és kiváló munkát végző szakmai csapatunk.

BÜSZKÉK VAGYUNK ARRA, HOGY A SZIGORÚ HATÁRIDŐK TARTÁSA MELLETT IS FOLYAMATOSAN KIEMELKEDŐ SZÍNVONALON SZOLGÁLJUK KI ÜGYFELEINKET!

Munkáinkat Ballószögön – Kecskemét mellett – 1100 nm-es csarnokban végezzük, ahol jelenleg 15 üzemi dolgozó, és 3 irodai kolléga dolgozik nap mint nap azért, hogy partnereink maximális elégedettségét kivívják.

Acélszerkezet gyártás

Reméljük filozófiánk elnyerte tetszését, és hamarosan Önt is Partnereink között köszönthetjük!

Acélszerkezetek gyártása

Minden jog fenntartva! 2020 Copyright!